JBT kondigde de start aan van de Better Process Control School, die voor het eerst wordt aangeboden in América Latina en die tot doel heeft om ervoor te zorgen dat de medewerkers van calamiteitenbedrijven, I&D en fabriekspersoneel dit belangrijke, door de FDA goedgekeurde certificaat kunnen behalen dat nodig is voor de export van levensmiddelen en bebidas naar de Amerikaanse markt.

De cursus biedt essentiële capaciteiten voor iedereen die levensmiddelen met een laag zuurgehalte wil exporteren naar de EUA. Deze cursus, die in Mexico plaatsvindt, is de eerste in zijn soort die in América Latina wordt gegeven en maakt het mogelijk dat bedrijven uit heel Mexico tot in Colombia dit trascendentale certificaat voor hun werknemers behalen.

SIGUE ABIERTO REGISTRO, APRETE AQUÍ PARA MÁS INFORMACIÓN

"Het is noodzakelijk dat Latijns-Amerikaanse bedrijven dit certificaat hebben als ze willen exporteren naar de Amerikaanse markt", zegt de regionale adviseur van JBT Liquid Foods, Narsi R. Ponagandla.

"Door deze fundamentele cursus naar Mexico te brengen, biedt JBT voor de eerste keer in de regio Mexico, de Caraïben en Centroamérica een expert op het gebied van conservering van voedingsmiddelen en producten vanuit onze fabriek in Madera, Californië.

"La certificación abre las puertas del mercado estadounidense a los clientes de México y países aledaños".

De cursus biedt de door de USDA en de FDA vereiste capaciteiten voor de plantaardige bedrijven, technici en I&D-medewerkers die betrokken zijn bij de controle van de procesvoering, de verzuring en de controle van de verpakkingen. El curso será impartido en español por instructeurs que son expertos en el ramo.

Con cupo limitado, el curso se lleva a cabo una vez al año, a lo largo de cinco días, en las instalaciones de JBT de San Andrés Cholula, Puebla, y este año será del 12 al 16 de marzo.

Om uw plaats te reserveren, neem contact op met Daniela Márquez van JBT via de correo [email protected]