Pressed Juicery uit Californië is een bedrijf dat al lange tijd samenwerkt met het sappenassortiment van JBT. Aanvankelijk begonnen met twee Fresh'n Squeeze machines in een bescheiden faciliteit in West Los Angeles, heeft het bedrijf sinds de oprichting elk jaar een exponentiële groei doorgemaakt en in het proces zijn sapsystemen aanzienlijk uitgebreid. In een exclusief artikel legt Mike Stokes, Vice President of Operations bij Pressed Juicery, uit hoe de relatie van Pressed Juicery met JBT een belangrijke factor is geweest in de groei en het succes van het bedrijf en waarom de bedrijven tot op de dag van vandaag nauw blijven samenwerken.

Pressed Juicery is een toonaangevend koudgeperst sapbedrijf met de missie om hoogwaardige voeding voor iedereen een realistische optie te maken. Om dit te doen, maken we producten die heerlijk, voedzaam, toegankelijk en betaalbaar zijn. Pressed Juicery begon als een passieproject in een bezemkast van 22 vierkante meter in West-Los Angeles, opgericht door drie vrienden wier leven allemaal positief was beïnvloed door de kracht van sap. Vandaag de dag heeft het merk meer dan 70 locaties in Californië, New York, Nevada, Washington, Hawaï en Massachusetts, en biedt het nationale verzending naar alle 50 staten.

De producten van Pressed Juicery omvatten koudgeperste sappen; Freeze, een revolutionaire soft serve gemaakt van alleen fruit, noten en groenten; functionele 2 oz. shots; en Heat, een lijn van superfood lattes. De producten van het bedrijf zijn gemaakt met hun klanten in gedachten en bewijzen dat gezondheid, goede smaak en betaalbaarheid samen kunnen bestaan.

Juist partnerschap
Pressed Juicery's relatie met JBT begon in de begindagen van het bedrijf. Het bedrijf groeide snel en we moesten verhuizen naar een grotere fabriek.

We waren op zoek naar een schaalbaar proces, maar het was voor ons ook van het grootste belang om onze kwaliteit te handhaven. Het was absoluut noodzakelijk dat we onze klanten goed smakende, veilige citrussappen konden leveren.

Dit bracht het productieteam ertoe de huidige processen te evalueren. We realiseerden ons dat we een betere methode nodig hadden om onze citrusvruchten te persen. In het huidige proces schillen we onze citrusvruchten en persen ze dan op een goede natuurpers. Het productieteam wist dat we naar een sapcentrifuge wilden, maar had niet genoeg volume.

Sommige leden van het productieteam hadden al ervaring met JBT en waren ervan overtuigd dat dit de juiste samenwerking zou zijn om het beste product te leveren. We besloten dat het Fresh'n Squeeze-model aan onze behoeften zou voldoen.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER FRESH'N SQUEEZE

Voortdurende ondersteuning
Toen Pressed Juicery zijn fabriek naar Centraal-Californië verhuisde, begonnen we met twee Fresh'n Squeeze-machines. We persten onze citroen, sinaasappel, grapefruit, limoen en bloedsinaasappels. Dit was een grote verbetering ten opzichte van het met de hand schillen van elk stuk citrusvrucht.

Pressed Juicery heeft sinds de oprichting een exponentiële groei doorgemaakt. Toen ons bedrijf zich bleef uitbreiden en verschillende markten betrad, realiseerden we ons dat we onze Fresh'n Squeeze machines moesten upgraden naar een citruspers. We konden niet langer sap blijven persen op de kleine Fresh'n Squeeze machine om aan de vraag te voldoen.

JBT heeft gezorgd voor een niveau van expertise op het gebied van citrusvruchten waar het hele team baat bij heeft gehad. Ze hebben ons tijdens ons hele traject ondersteund en ons begeleid om ervoor te zorgen dat onze extractieapparatuur de beste kwaliteit producten levert. Hun onderhoudsteam heeft ervoor gezorgd dat onze machine altijd efficiënt werkt. JBT raakt veel gebieden van onze activiteiten en het is fijn om één enkele bron te hebben voor zakelijke discussies rond onze citrusprocessen.

We denken dat we met JBT nog maar aan de oppervlakte zijn. Ze zijn een innovatief bedrijf dat het pad effent voor nieuwe processen, en onze samenwerking zal ons leiden naar verschillende projecten rond juicing. Ik denk dat JBT ons bij onze verdere groei en uitbreiding zal helpen bij het bepalen van de beste apparatuur voor onze activiteiten.

Meer informatie over Pressed Juicery, het assortiment en bestelgegevens vindt u op pressedjuicery.com.