JBT Corporation zal zijn volledige gamma conserverings- en sterilisatiesystemen voor voedselverwerkende bedrijven tonen op de komende MidWest Food Products Association Convention, een evenement dat bekend staat om de deelname van enkele van de grootste merknamen in de sector.

De Food Products Association, die van 28-30 november plaatsvindt in Rochester, Minnesota's Mayo Civic Center, zal naar verwachting meer dan 1.000 deelnemers uit de hele voedselverwerkende industrie aantrekken, waaronder bedrijfsleiders en hoger management.

Matt Robie, JBT's Central U.S. Regional Manager for Liquid Foods, legde uit dat het evenement zou bestaan uit educatieve sessies gericht op kwesties die van invloed zijn op verwerkers, zoals financiering, het ontwerpen van processen en de inkoop van producten, evenals netwerkpauzes.

"Het bijzondere aan dit evenement is dat veel grote bedrijven in de voedselverwerkende sector, zoals Del Monte, actief deelnemen en niet alleen bedrijven aan de dienstverlenende kant", aldus Robie, die uitlegt dat dit voor JBT een waardevolle gelegenheid is om zijn innovatieve systemen en oplossingen onder de aandacht te brengen.

Als exposant zal JBT de nadruk leggen op het tonen van zowel zijn vul- en sluitsystemen, die klanten helpen om producten houdbaar te houden, als een verscheidenheid aan oplossingen voor effectieve productsterilisatiewaaronder retort, roterend en Hydrostatische sterilisatoren. JBT's A&B Processystemen zal ook aanwezig zijn om te praten over zijn processkids, keukenoplossingen, opslagtanks en vaten.

Een gebied dat Robie graag benadrukt is JBT's voortdurende inzet voor klantenzorg of aftermarket, die zich uitstrekt tot lang na de eerste productaankoop. "Wij helpen de efficiëntie van verouderde apparatuur te behouden en helpen de winstgevendheid van de klant te verhogen door originele onderdelen, ervaren service en aangepaste upgrade- en retrofitkits te leveren", voegt hij eraan toe.

JBT zal aanwezig zijn in stand 101 op de MidWest Food Products Association Convention 2017 in het Mayo Civic Center, Rochester, Minnesota van 28-30 november.