JBT heeft toestemming gekregen om zijn gamma ketel- en vatoplossingen te registreren bij de National Board of Boiler and Pressure Vessel Inspectors; een prestatie die het vooruitzicht opent op de productie van bijkomende productlijnen.

De ontvangst van het Certificate of Authorization, het hoogtepunt van vele maanden werk in JBT's fabriek in Lakeland, Florida, betekent dat JBT de ASME 'U' stempel kan aanbrengen op items die gebouwd zijn in overeenstemming met de ASME Boiler and Pressure Vessel Code.

Daarnaast heeft JBT Lakeland het Certificate of Authorization ontvangen om de National Board 'R' stempel toe te passen op winkelreparaties en wijzigingen van schepen met een metalen code die elders zijn gebouwd.

De productievloer van JBT Lakeland (foto ©Scott Wheeler/The Ledger*)

"ASME's Conformity Assessment is het toonaangevende, universeel erkende, onafhankelijke Quality Assurance (QA) programma dat certificeert dat gestempelde producten en onderdelen voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen," verklaarde JBT's Global Operations Manager, Julio Izzo.

"Ik wil ook ons hele team feliciteren dat maandenlang meedoet aan deze uitdaging en onze processen verbetert en test om dit doel te bereiken."

*Klik HIER om het volledige artikel van The Ledger over JBT Lakeland te lezen.