JBT's Fresh'n Squeeze® Point-of-Sale juicer lijn zal het middelpunt van de aandacht zijn op JBT's stand op de komende HOST 2017 beurs, die plaatsvindt van 20-24 oktober in Milaan, met de nadruk op het beste - en nieuwste innovaties - van JBT's juicer business. Naast de Fresh'n Squeeze Citrus Juicer en de Produce Plus Juicer, zal JBT de opties van de Multi-Fruit Juicer tonen aan de bezoekers van haar stand.

HOST is een enorm belangrijk evenement voor bedrijven die betrokken zijn bij de Horeca (Hotel/Restaurant/Café) sector en zal naar verwachting een aanzienlijk aantal deelnemers en exposanten naar Milaan, Italië trekken; een land waar JBT al een belangrijke aanwezigheid heeft.

Ignacio Elosua Gonzalez, Area Sales Manager van JBT voor Fresh'n Squeeze sapcentrifuges in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika, zegt dat JBT de mogelijkheden van de Fresh'n Squeeze sapcentrifuges onder de aandacht zal brengen van klanten en potentiële nieuwe klanten die werkzaam zijn in hotels, resorts en andere sectoren die verband houden met de horecasector.

"HOST is de belangrijkste beurs voor de horeca in Europa, dus voor JBT is het belangrijk om erbij te zijn", legt hij uit. "Het goede aan HOST is dat het zo bekend is dat we kansen verwachten vanuit het hele continent, en natuurlijk is de Italiaanse markt ook belangrijk omdat JBT faciliteiten heeft in het hart van Italië, in Parma."

JBT zal aanwezig zijn op HOST 2017 in Paviljoen 18, Stand H68 in Milaan's Fiera Milano conferentiecentrum van 20-24 oktober.