Ondanks de dreigende vergroening van Florida's citrusindustrie - en de recente impact van orkaan Irma - blijft JBT zich inzetten om te blijven investeren in zijn faciliteiten en activiteiten in Florida, vertelt Carlos Saavedra, global marketing manager voor JBT's business unit liquid foods aan de Business Observer.

In een diepgaand interview legt Saavedra (foto boven) uit hoe JBT denkt over de investering van 13 miljoen dollar in een grote renovatie van de fabriek in Lakeland voor de verwerking van citrusvruchten en waarom JBT vastbesloten blijft om zijn banden met zowel het lokale gebied als de citrussector te behouden.

Saavedra schetst ook waarom de wereldwijde aanpak van JBT - zoals blijkt uit de recente overname van het Britse PLF International Limited ter waarde van 36 miljoen dollar - de beste manier is om zowel JBT als de fabriek in Lakeland te ondersteunen.

KLIK HIER om het volledige interview te lezen.