JBT Corporation toont een breed scala aan innovatieve technologieën en systemen voor verwerkers van vloeibare levensmiddelen en dranken op de komende Pack Expo 2017, die van 25-27 september plaatsvindt in het Las Vegas Convention Centre.

De Fresh'n Squeeze® Multi-Fruit Juicer zal een van de belangrijkste producten voor de sector vloeibare levensmiddelen zijn die op de beurs worden getoond, waarbij bezoekers vers sap uit de machine kunnen proeven. Wereldwijd erkend als machine die het zoetste sap levert met de laagste schilolie en de hoogste opbrengst, biedt de Multi-Fruit Juicer een ongeëvenaarde betrouwbaarheid, prestatie en sanitair ontwerp.

Een van de meest recente toevoegingen aan de JBT familie, Avure Technologies, zal ook aanwezig zijn om zijn High Pressure Processing (HPP) oplossingen te tonen; systemen die in 60% van de HPP-systemen wereldwijd worden gebruikt dankzij hun vermogen om de houdbaarheid te verlengen, zoals beschreven in een nieuwe JBT White Paper.

Pure Spoon maakt succesvol gebruik van Avure's HPP oplossingen

HPP wordt al gebruikt door succesvolle vernieuwers, zoals Pure Spoon - een start-up op het gebied van babyvoeding die nu bij Whole Foods en Kroger op de markt is - en zorgt voor voedselveiligheid en verlengt de houdbaarheid terwijl de consument voedzaam, natuurlijk en smaakvol voedsel krijgt.

De aanwezigheid van JBT zal ook een blik werpen op de JBT JayBoT™, een goedkoop AGV-systeem (automated guided vehicle) dat bedrijven in staat stelt om middelen effectiever in te zetten door repetitieve en verspillende werkpraktijken te elimineren.

De JayBot (hier te zien op een Pepperidge Farms site) kan helpen om middelen te herschikken

Donn Sabato, JBT's North America Director of Sales, legde uit dat de focus van JBT's deelname zou liggen op het benadrukken van het volledige scala aan technologieën en oplossingen die het bedrijf biedt aan voedsel- en drankverwerkers, evenals het belichten van de vele nieuwe toevoegingen.

"We hebben nieuwe oplossingen en technologieën om de klantenbasis aan te bieden en die zullen prominent op de show te zien zijn," zei hij. "Gezien JBT's strategische focus en de veelbelovende mogelijkheden met onze FoodTech business richten we onze inspanningen op de groei van dit segment."

JBT zal verschijnen op Pack Expo 2017 op stand S-7244, South Hall van 25-27 september in het Las Vegas Las Vegas Convention Center.