JBT Corporation gaf zijn aanwezigheid op de Foodpro-beurs dit jaar nieuwe energie en focus en benadrukte daarmee de aanzienlijke vooruitgang die het bedrijf heeft geboekt in de Australische voedsel- en drankverwerkende industrie, die een miljardenomzet vertegenwoordigt.

Foodpro 2017, een driejaarlijks evenement dat plaatsvond van 16 tot 19 juli in Sydney, is gewijd aan de voedselverwerkende sector in Australië, de grootste verwerkende industrie van het land, die werk biedt aan ongeveer 300.000 mensen en een omzet heeft van meer dan 120 miljard Australische dollar.

Patrick Tan, JBT's Regional Strategy and Market Communications Director, Asia Pacific, zegt dat JBT een hernieuwde energie en enthousiasme bracht voor de Australische voedselverwerkende industrie, waarbij veel van de innovatieve oplossingen die JBT beschikbaar heeft voor de sector werden benadrukt.

"Deelname aan deze beurs toonde de energie en het enthousiasme van JBT dat zich richt op de voedsel- en drankverwerkende industrie in Australië," zei hij.

"Met deze hernieuwde focus op de Australische voedings- en drankenindustrie maakt JBT Australia nu vorderingen in de belangrijkste sectoren met belangrijke klanten, zoals Inghams, Coles, Comgroup, Simplot, Jewel Fine Foods, Top Hats Baiada, Fonterra, Beak en Johnson aan de eiwitkant, en met Groves, Heinz, Harvey Fresh, Nippy Fruits en Kagome aan de kant van de vloeibare voedingsmiddelen."