JBT zal zijn volledige portfolio van producten en diensten voor de Mexicaanse voedsel- en drankverwerkers tonen op Expo Pack 2017, het komende evenement voor verpakkings- en verwerkingstechnologie dat naar verwachting meer dan 15.000 professionals uit het hele land zal aantrekken.

Op het driedaagse evenement, dat plaatsvindt in Guadalajara van 13-15 juni, zal JBT personeel aanwezig zijn op stand 1106 om te benadrukken hoe haar oplossingen processen kunnen ondersteunen en verbeteren voor bedrijven die werken in alles van vlees en zuivel tot fruit, groenten en sappen.

Voor een bezoek aan de JBT stand op EXPO PACK 2017, klik hier.

Voor Jorge Brito, JBT's Latin America sales director voor vloeibare levensmiddelen, is de beurs een gelegenheid van onschatbare waarde om zowel bestaande klanten te ontmoeten als diensten te presenteren aan bedrijven die baat kunnen hebben bij een samenwerking met JBT.

"Evenementen als deze zijn enorm belangrijk om face-to-face contact te hebben met klanten, terwijl ze ons ook in staat stellen kansen voor de toekomst te ontwikkelen door het volledige portfolio van JBT producten en diensten te promoten," legt Brito uit.

"Het voordeel van de Expo Pack show is dat het bedrijven aantrekt uit de hele voedings- en drankenindustrie, niet alleen uit één bepaalde sector, wat betekent dat we in contact kunnen komen met allerlei klanten en potentiële klanten."

JBT exposeert op stand 1106 tijdens EXPO PACK 2017, die plaatsvindt in het Expo Guadalajara centrum van 13-15 juni.