JBT Corporation brengt de sapcentrifuge met de hoogste opbrengst die momenteel verkrijgbaar is in een nieuwe versie met grotere capaciteit naar de National Restaurant Show van dit jaar, als onderdeel van een aanwezigheid die zich richt op het aanbieden van een complete sapbaroplossing voor grote en kleine klanten.

Samen met zijn Amerikaanse hoofddistributeur, Juicernet by Mulligan Associates, zal JBT aanwezig zijn op het evenement, dat plaatsvindt in het McCormick Place Convention Center in Chicago van 20 tot 23 mei, om oplossingen te belichten die economisch zinvol zijn en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit leveren.

De Fresh'n Squeeze-serie sapcentrifuges van JBT, die bewezen heeft tot 50% meer sap per eenheid fruit te produceren dan alle concurrerende modellen, en die bovendien een uniek ontwerp heeft dat de meest uiteenlopende fruitgroottes en citrussoorten aankan.

De sapcentrifuge werkt volgens het principe van onmiddellijke scheiding - waarbij schillen, zaden en albedoïden die de smaak nadelig kunnen beïnvloeden onmiddellijk uit het sap worden verwijderd - en levert het product van superieure kwaliteit dat een kenmerk van het merk Fresh'n Squeeze is geworden.

Bezoekers genieten van Fresh'n Squeeze sap op de ProPak beurs in Thailand vorig jaar.

Aantrekkelijke display
Nieuw op de beurs van dit jaar is een trechter met een grotere capaciteit voor
JBT's Citrus Juicer - een point-of-sale model voor sapbars waarbij klanten kunnen zien hoe het sap wordt geperst - die ongeveer 40 pond of 120 stuks fruit kan bevatten, tegenover de standaard trechter van 20 pond of 60 stuks fruit.

Volgens JBT's Fresh Juice Account Manager, Jerry King, betekent het gebruik van de nieuwe trechter minder vaak laden en tegelijkertijd een aantrekkelijke weergave van citrusvruchten in een grote mand boven de machine.

"Fresh'n Squeeze sapcentrifuges geven bedrijven in de restaurant- en hotelbranche een citruspers die zowel winstgevend is als een gezond, natuurlijk product voor hun klanten oplevert," zei hij.

King voegde eraan toe dat JBT en zijn hoofddistributeur een volledige lijn van sapbarapparatuur zullen tonen die niet alleen citrusvruchten, maar ook groentesappen verwerkt met de Produce Plus Juicer.

Bezoek JBT's stand op de National Restaurant Show 2017!