JBT Corporation zal deze week in China aanwezig zijn als onderdeel van de SGF-IFU Asia Roadshow waar afgevaardigden meer te weten kunnen komen over manieren waarop fruitbijproducten potentieel lucratieve zakelijke kansen kunnen bieden.

Op het evenement, dat op 12 mei plaatsvindt in het Bell Tower Hotel in Xi'an, zal JBT sales manager David Qian een aantal van de opties die JBT biedt om fruitafval goed te gebruiken toelichten, zoals het READYGo™ d-LIMONENE systeem en de T.A.S.T.E. Evaporator.

Het READYGo™ d-Limoneensysteem in het bijzonder stelt bedrijven in staat waardevolle d-Limoneen terug te winnen - een ingrediënt van citrusolie dat verschillende toepassingen kent, van reiniging tot cosmetica en smaakstoffen - zonder een aanzienlijke kapitaalinvestering te hoeven doen.

Volgens Qian is de Roadshow, die ook Thailand, Japan en Dubai zal aandoen, bedoeld voor kwaliteits-, O&O- en productiemanagers, alsmede voor inkoop- en verkoopmanagers van de sapverwerkende en bottelindustrie.

"Het doel van de Roadshow is nader contact te leggen met de Aziatische sapproducenten, de controleactiviteiten van SGF, een internationale organisatie die verantwoordelijk is voor de controle op grondstoffen, toe te lichten en de deelnemers de gelegenheid te geven met de betrokken sprekers van gedachten te wisselen over kwesties die verband houden met de sapindustrie", zei hij.

Pier Luigi Prati, application manager voor FJS, zal de sessie in China mede presenteren en zal ook de leiding nemen voor JBT op de Roadshow in Thailand in juni. JBT's Tanaka Masaaki zal spreken op het volgende evenement in Japan in september.

José Lorente van JBT, die aanwezig zal zijn op de evenementen in Japan en Dubai, zei dat de Roadshow JBT de gelegenheid bood om te praten over de producten en de ervaring van het bedrijf.

"We zullen het hebben over JBT als leverancier van technologieën voor de verwerking van fruit, groenten en sappen, maar ook over toekomstige projecten die gericht zijn op duurzaamheid," zei hij.

Bekijk het volledige schema van de SGF-IFU Asia Roadshow

De SGF-IFU Asia Roadshow, gesponsord door JBT, zal een bezoek brengen aan:

12 mei, Bell Tower Hotel Xian, Xian Shi, CHINA

1 juni, Impact Exhibition Center, Pak Kret, THAILAND

20 september, Tokio, plaats TBC, JAPAN

30 oktober, Dubai, plaats TBC, DUBAI, VAE

Klik HIER om u in te schrijven als afgevaardigde!