JBT Corporation bereidt zich voor om turnkey oplossingen voor voedselverwerkende bedrijven te presenteren op een reeks komende evenementen, waar bedrijven de kans krijgen om JBT-vertegenwoordigers te ontmoeten en te leren waarom JBT wordt gezien als de 'go-to resource' voor veel fabrikanten.

Te beginnen met de Conferentie van de kaasindustrie in Wisconsindie plaatsvindt in het Alliant Energy Center, Madison WI van 12-13 april, zal JBT's dochteronderneming A&B Process Systems aanwezig zijn om de complete oplossingen te belichten die zij verwerkers van elke omvang kan bieden.

Later in de maand zal JBT deelnemen aan de Voedsel Automatisering en Productie (FA&M) Conferentie & Expovan 23-26 april in Naples, Florida. Volgens Brian Gehrke, National Accounts Director, biedt deze conferentie JBT de kans om VP's en engineering directors van verschillende voedingsmiddelenfabrikanten te ontmoeten. "De conferentie stelt ons in staat relaties te leggen en te ontwikkelen met belangrijke industrieleiders die anders moeilijk te bereiken zijn via telefoon en e-mail," zegt hij.

Technische vergadering ADS 2017
Sauzen en dressings is een steeds belangrijker segment voor JBT, volgens Gehrke, die zegt dat het
Vereniging voor Dressings & Sauzen (ADS) Technische bijeenkomst 2017 een belangrijke focus zal zijn voor het bedrijf wanneer het plaatsvindt in Portland, Oregon's Portland Marriott van 30 april tot 2 mei.

"We hebben veel voet aan de grond gekregen met kant-en-klare dressings en sauzen," zegt hij. "We doen zaken met enkele van de belangrijkste spelers in de sector en zijn voor veel van die bedrijven de 'go-to'-bron geworden."

Meer informatie over JBT's oplossingen voor voedselverwerkers

Omdat bereide voeding - en het aanverwante segment van sauzen en dressings - blijft groeien, is JBT volgens Gehrke een bekende naam in de industrie geworden, met oplossingen voor proceskeukens die in omvang variëren van individuele tanks/processoren tot hoogwaardige design-bouwwerken.

Hoewel de doelmarkt van A&B traditioneel de VS was, voegt hij eraan toe dat het onderdeel zijn van JBT betekent dat het bedrijf keukens kan bouwen en installeren, en kant-en-klare oplossingen wereldwijd kan leveren.

Naast een waardevolle gelegenheid om te netwerken met zowel prospects als bestaande klanten, zal JBT volgens Gehrke ook haar verbeterde productgamma en bereik tonen, vooral na de integratie van complementaire business units zoals Stork Food & Dairy Systems en Avure's High Pressure Pasteurization technologie.