JBT Corporation werd uitgeroepen tot leverancier en voorkeurspartner op de inaugurele Adel Aujan Awards in Dubai, een evenement georganiseerd door één van de grootste drankconglomeraten van het Midden-Oosten, Aujan Coca-Cola Beverages Company (ACCBC), om het leven van wijlen sjeik Adel Aujan te vieren.

JBT werd geëerd tijdens het evenement, dat eerder deze maand plaatsvond in het Oberoi Hotel in Dubai, waar honderden mensen bijeenkwamen voor een galadiner om de bijdrage van de Saoedische industrieel aan het bedrijfsleven en de samenleving als voorzitter van ACCBC te herdenken.

Het hoogtepunt van het evenement waren de Adel Aujan Awards, die jaarlijks zullen worden gehouden om een selecte groep van ACCBC's best presterende leveranciers te eren voor uitstekende prestaties in vijf categorieën - innovatie; kwaliteit; service; toegevoegde waarde en partnerschap.

[wpvideo Gh593kuZ]

Michele Vitali, een JBT sales icoon uit Parma die persoonlijk de relatie met ACCBC beheerde, was aanwezig om JBT te vertegenwoordigen op dit belangrijke evenement.

Tijdens zijn 48-jarige carrière bij ACCBC groeide Sjeik Adel het in Dammam gevestigde bedrijf uit tot een drankengigant met vele miljarden dollars, dankzij de innovatieve marketing van buitenlandse merken zoals Vimto en namen van eigen bodem zoals Rani en Barbican.

De bedrijfsleider was ook de drijvende kracht achter het grootste partnerschap ooit voor consumptiegoederen in het Midden-Oosten, waarbij The Coca-Cola Company een joint venture oprichtte met het vroegere Aujan Industries onder de naam Aujan Coca-Cola Beverages Company (ACCBC).