JBT Corporation zal zijn innovatieve oplossingen voor sapverwerkers in Azië onder de aandacht brengen als onderdeel van zijn deelname aan de SGF-IFU Asia Roadshow van dit jaar, die op 7 maart begint in India en verder China, Thailand, Japan en Dubai aandoet.

De roadshow, die JBT ook zal sponsoren, volgt op een succesvolle tournee in Latijns-Amerika in 2016 waarbij JBT producten en innovaties voor de sapsector onder de aandacht bracht in samenwerking met de organisatie voor kwaliteitsnormen Sure Global Fair (SGF) en de International Fruit and Vegetable Juice Association (IFU).

Meer informatie over JBT's assortiment voor sapverwerkers vindt u hier

Volgens José Lorente van JBT, die aanwezig zal zijn op de evenementen in Japan en Dubai, zal JBT zowel deelnemen aan de presentaties als informatie verstrekken over de producten en ervaring van het bedrijf.

"We zullen het hebben over JBT als leverancier van technologieën voor de verwerking van fruit, groenten en sappen, maar ook over toekomstige projecten die gericht zijn op duurzaamheid," zei hij.

Voor Lorente zijn markten zoals India - waar JBT al samenwerkt met verwerkers van mango's, citrusvruchten en koffie - en China, Thailand en Vietnam waarschijnlijk belangrijke groeiregio's voor het bedrijf. "Dit zijn markten die zich snel ontwikkelen, hoewel het tegelijkertijd heel aparte markten zijn die in hun eigen tempo veranderen," voegde hij eraan toe.

Bekijk het volledige schema van de SGF-IFU Asia Roadshow

De SGF-IFU Asia Roadshow, gesponsord door JBT, zal een bezoek brengen aan:

7 maart, My Fortune Hotel, Bengalura, INDIA

12 mei, Bell Tower Hotel Xian, Xian Shi, CHINA

1 juni, Impact Exhibition Center, Pak Kret, THAILAND

20 september, Tokio, plaats TBC, JAPAN

30 oktober, Dubai, plaats TBC, DUBAI, VAE

Klik HIER om u in te schrijven als afgevaardigde!