sweet_spread1

De JBT Unifiller, die bijna alle soorten glazen potten kan vullen, is een stukje technologie dat is ontworpen om te voldoen aan de eisen van kwaliteitsbewuste consumenten, terwijl de operationele kosten voor voedselverwerkers laag blijven.

Zoals in een nieuw witboek wordt benadrukt, kan de Unifiller de hoogste afvulkwaliteit leveren voor een breed scala van producten, wat betekent dat hij zeer geschikt is om te voldoen aan de behoeften van bedrijven in de snelgroeiende sector voor zoet broodbeleg.

De langdurige populariteit van jam en andere spreads als onderdeel van het traditionele ontbijt in Europa en Noord-Amerika heeft de industrie lang ondersteund, maar deze populariteit is de laatste jaren versterkt door de ontwikkeling van spreads met nieuwe innovatieve smaken, zoals vijgen, gember en exotische vruchten.

xlu_glass_infeed_worm

De Unifiller van JBT kan worden aangepast om een breed scala aan spreads te verwerken - van vloeibaar tot viskeus tot spreads die gevoelige deeltjes bevatten - wat betekent dat morsen of schade aan het product kan worden voorkomen.

De technologie onderscheidt zich ook door snelle en efficiënte product- en potformaatwissel en een snelle, volledig geautomatiseerde Clean-In-Place procedure, waardoor demontage of handmatige reiniging niet meer nodig is.

 JBT's Filling Technology White Paper werpt een diepgaande blik op de JBT Unifiller, schetst wat het product uniek maakt en beschrijft hoe het zowel aan de vraag van de consument naar kwaliteitsspreads voldoet als de operationele kosten verlaagt.

DOWNLOAD DE WHITE PAPER HIER