JBT zal de enorme kwaliteits- en opbrengstvoordelen die het Fresh'n Squeeze sapsysteem kan bieden aan retailers op de komende NAFEM 2017 beurs, waar bezoekers zelf vers sap kunnen proeven op de stand.

Op het evenement, dat plaatsvindt in Orlando van 9-11 februari, zal JBT samen met de Amerikaanse Fresh'n Squeeze master distributeur Mulligan Associates de Multi-Fruit Juicer presenteren, die superieure betrouwbaarheid en veelzijdigheid biedt, evenals het zoetste sap dat momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Maar wat de Multi Fruit Juicer echt onderscheidt, legt JBT's Fresh Juice Account Manager Jerry King uit, is de superieure sapkwaliteit en opbrengst. "De Multi Fruit Juicer wordt wereldwijd erkend als producent van het zoetste sap met de laagste schilolie, terwijl de opbrengst 30-50% hoger is dan die van concurrerende sapmachines. Hij is ook uiterst veelzijdig, omdat hij een breed scala aan fruitgroottes en citrusvariëteiten aankan."

nafem

Voor JBT ligt de focus voor de NAFEM van dit jaar op Amerikaanse supermarkten, waar vers geperste sappen steeds vaker op de verkoopvloer of achterin de winkel worden geproduceerd en aangeboden in kwart of halfvolle verpakkingen. "We zien dat heel wat supermarkten hun verse sappenprogramma's introduceren of uitbreiden en we werken al samen met enkele van de grootste supermarktketens in de VS," voegde King eraan toe.

Naast de Fresh'n Squeeze lijn, zullen JBT en Mulligan een reeks aanvullende sapapparatuur voor sapbars of kleinere sapproducenten onder de aandacht brengen, waaronder blends per glas voor groentesappen.

JBT zal aanwezig zijn op NAFEM 2017, dat plaatsvindt in het Orange County Convention Center, Orlando FL van 9-11 februari.