jbt_cibus-tec

Innovatieve oplossingen voor voedselverwerkers staan dit jaar centraal voor JBT op de California League of Food Processing Expo, een jaarlijks evenement dat de nieuwste trends in de vloeibare en verwerkte voedingsindustrie toont.

JBT zal aanwezig zijn op de beurs, de grootste in zijn soort in Californië die uitsluitend gewijd is aan voedselverwerkingstechnologie. Het evenement, dat plaatsvindt van 8 tot 9 februari in het Sacramento Convention Center, toont innovaties voor verwerkers van citrusvruchten, tomaten en eiwitten, maar ook voor bedrijven die vers fruit verwerken.

Donn Sabato, JBT's North America Director of Sales, legde echter uit dat het belang van Food Processing Expo niet alleen lag in het feit dat het een gelegenheid was om JBT producten in de kijker te zetten, maar dat het een forum was voor het delen van de laatste trends in de smaak van voedsel.

"Californië is een trendsetter als het gaat om gezonde levensstijlen - zij zijn degenen die nieuwe trends zetten als het gaat om dranken en voedingsmiddelen die mensen zullen volgen," zei hij. "JBT is zeer actief in de tomaten-, citrus- en eiwitverwerkende sectoren in Californië, dus de Food Processing Expo - waar we verschillende JBT voedselverwerkingsoplossingen zullen belichten - is uiterst belangrijk voor ons."

JBT neemt deel aan de Food Processing Expo, die van 8 tot 9 februari plaatsvindt in het Sacramento Convention Center, Sacramento CA.