JBT@Gulfood_Manufacturing_HD_14_(7)

JBT belicht zijn volledige lijn van oplossingen, van vullen, sluiten en steriliseren tot aseptische en Extended Shelf Life technologieën, voor voedsel- en drankverwerkers op Gulfood Manufacturing 2016, dat plaatsvindt in Dubai van 7 tot 9 november.

Van primair product tot eindverpakking biedt JBT innovatieve, technologische systemen voor fruit-, groente- en zuivelverwerkers die gericht zijn op een hoge productkwaliteit en -veiligheid en tegelijkertijd een lage Total Cost of Ownership garanderen.

Patrick Schoenaers, EMENA Marcom Coordinator voor JBT Liquid Foods, legde voorafgaand aan de beurs uit dat JBT na de overnames van onder andere Stork Food & Dairy Systems en A&B Process Systems nu een nog breder scala aan producten en procesoplossingen kan aanbieden.

De technologieën die JBT nu beschikbaar heeft, omvatten in-container sterilisatie, in-flow thermische verwerking en aseptisch vullen voor bijna alles van blikjes tot zakken, glazen en plastic flessen.

"JBT biedt nu een complete lijn van oplossingen, niet alleen het vullen, sluiten en steriliseren in containers, maar ook aseptische, UHT en Extended Shelf Life oplossingen - dit is de belangrijkste boodschap die we zullen benadrukken aan de bezoekers van onze stand," voegde Schoenaers eraan toe.

JBT neemt deel aan stand D1-4 op Gulfood Manufacturing 2016 van 7-9 november in het Dubai World Trade Centre.