JBT stand

Het vermogen van JBT Corporationom effectieve technologische systemen en oplossingen te bieden voor een volledige verwerkingsfabriek zal een belangrijke focus zijn voor de Liquid Foods business van het bedrijf op de komende Pack Expo International 2016, die van 6-9 november wordt gehouden in het McCormick Center in Chicago.

Als onderdeel van een One JBT aanwezigheid - met vertegenwoordigers van de hele JBT FoodTech groep op de JBT stand in N5350 - krijgen bezoekers de kans om te leren over de complete oplossingen - van apparatuur tot installatie - die nu beschikbaar zijn voor verwerkingsbedrijven.

Met de integratie van Stork Food & Dairy Systems en A&B Process Systems dit jaar, heeft JBT zowel horizontaal als verticaal uitgebreid, en is nu in staat om veel meer te bieden aan de vloeibare en ingeblikte voedingssector, legt JBT's US Sales en Service Manager voor Liquid Foods, Donn Sabato, uit.

"We waren altijd al sterk in primaire verwerking, nu breiden we onze mogelijkheden op het gebied van secundaire verwerking ook uit", zegt hij. "We bieden nu alles van mengtechnologie tot Clean In Place (CIP)-systemen via A&B, terwijl verpakkingssystemen voor de detailhandel en thermische en niet-thermische technologie beschikbaar zijn via onze Stork Food & Dairy Systems-groep."

Verse synergieën
Met belangrijke spelers uit de hele verwerkings- en verpakkingsindustrie die op de beurs worden verwacht, zal JBT de bezoekers vertellen over de belangrijke ontwikkelingen die de afgelopen 12 maanden binnen het bedrijf hebben plaatsgevonden en zal JBT vers sap uitdelen uit de
Fresh'n Squeeze® Multi Fruit Juicer.

"We gaan mensen vertellen over de synergieën die zijn ontstaan door de aankoop van A&B en Stork Food & Dairy, die heel goed verloopt," zegt Sabato.

"We hebben een mooi verhaal te vertellen, niet alleen omdat we de apparatuur kunnen leveren, maar ook omdat we het projectmanagement op ons kunnen nemen en het samen met onze A&B-groep kunnen installeren."

Voor een afspraak om JBT te bezoeken op Pack Expo 2016 kunt u contact opnemen met:
Donn Sabato
US Sales and Service Manager, Juice Processing Technologies
E: [email protected]