JBT's klantenbestand in de sectoren van vloeibare en houdbare levensmiddelen kan soms lijken op een who's who van grote verwerkers, met een breed scala aan producten, van gepureerde babyvoeding en poedermelk voor zuigelingen tot jam, verse sappen, ketchup, soepen, melkdranken en voeding voor huisdieren.

Ver verwijderd van de oorsprong van het bedrijf in de citrussector van Florida, strekt het bereik van JBT zich nu uit over de hele groente-, fruit- en zuivelverwerkende industrie en biedt het technologische oplossingen van primaire verwerking tot eindverpakking.

Meer dan 50% van alle houdbare levensmiddelen ter wereld worden gevuld, gesloten of gesteriliseerd in JBT-apparatuur.

Het bedrijf fungeert als een single source leverancier, biedt op maat gemaakte engineering en garandeert productkwaliteit en veiligheid, terwijl het ook uitblinkt in klantenservice, het leveren van voortdurende ondersteuning aan klanten voor de levensduur van technologieën.

Voor meer informatie, bezoek JBT's vloeibare voedingsproducten pagina's hier.