Sappen - generiek

JBT zal aanwezig zijn op de 2016 editie van Juice Summit, een belangrijk industrieel evenement voor alle bedrijven die deelnemen aan de internationale sap- en drankensector, dat plaatsvindt in Antwerpen, België van 12-13 oktober.

De conferentie, die nu voor het vierde jaar wordt gesponsord door de International Fruit Juice Union (IFU), de European Fruit Juice Association (AIJN) en Sure Global Fair (SGF), zal naar verwachting sapbedrijven uit de hele wereld aantrekken.

JBT's Global Marketing Manager for Liquid Foods, Carlos Saavedra, die het evenement zal bijwonen, legt uit dat de Juice Summit wordt gezien als belangrijk voor de hele sap- en drankensector met topindustriëlen die waarschijnlijk zullen deelnemen.

"Tot de deelnemers behoren waarschijnlijk Cutrale, Louis Dreyfus Citrus en Citrosuco (drie van de grootste citrusverwerkers in Brazilië) en andere grote sap- en drankverwerkers - niet alleen citrusvruchten - dus er zullen veel leidende figuren uit de sector aanwezig zijn", zegt hij.

Van zijn kant zal JBT zijn state-of-the-art verwerkings- en aseptische oplossingen voor drank- en sapbedrijven wereldwijd onder de aandacht brengen, waaronder het JBT Fresh'n Squeeze®-assortimenten zijn fruit- en groenteverwerkings- en aseptische oplossingen.