Sinaasappelsapfabriek - generiek

JBT's state-of-the-art oplossingen voor verwerking en aseptische oplossingen voor drank- en sapbedrijven wereldwijd zullen worden belicht aan nieuwe en potentiële klanten op de komende 2016 International Citrus & Beverage Conference in Clearwater, Florida.

Het driedaagse evenement voor professionals uit de sector citrusvruchten, sappen en dranken, dat van 20 tot 23 september plaatsvindt in het Sheraton Sand Key Resort, zal naar verwachting deelnemers uit Brazilië, China, Costa Rica, Mexico, de VS en nog veel meer landen aantrekken en zich richten op de belangrijkste problemen van de sector en nieuwe en innovatieve producten onder de aandacht brengen.

JBT, dat een delegatie van wereldwijde sales managers meeneemt, zal een van de belangrijke industriële spelers zijn die dat doen, met als belangrijkste producten waarschijnlijk JBT's Fresh'n Squeeze®-assortiment, evenals haar fruit- en groenteverwerking en aseptische oplossingen.

shutterstock_104416811

Internationale reikwijdte
De International Citrus & Beverage Conference, oorspronkelijk gehouden in Gainesville, Florida, en georganiseerd door het Institute of Food and Agricultural Sciences van de Universiteit van Florida, richtte zich ooit uitsluitend op citrus, en specifiek uit de Sunshine State.

Naarmate de citrusproductie zuidelijker is komen te liggen, is ook de locatie van het evenement verplaatst naar Clearwater, waar het vandaag de dag wordt gehouden. Nu de citrusproductie in Florida de laatste jaren is gedaald - deels als gevolg van het klimaat en ziekten - heeft de conferentie haar bereik uitgebreid tot een veel groter scala aan sappen en dranken, terwijl ook het internationale bereik veel groter is geworden.

Sinaasappelsap generiek

Laatste ontwikkelingen
Met JBT's wereldwijde klanten en alliantiepartners - waaronder IceGen en Aurratech - die naar verwachting aanwezig zullen zijn op het evenement, hoopt het bedrijf niet alleen bestaande klanten te ontmoeten, maar ook te leren over nieuwe aspecten van de industrie en zijn eigen oplossingen onder de aandacht te brengen.

"We verwachten klanten en alliantiepartners van over de hele wereld op dit evenement", legt JBT Global Marketing Manager for Liquid Foods, Carlos Saavedra, uit. "We organiseren een Latijns-Amerikaanse thema-avond voor onze vrienden uit Mexico, Brazilië, Costa Rica, Spanje en andere Latijns-Amerikaanse landen, evenals een Noord-Amerikaans klantenwaarderingsdiner voor andere in de VS gevestigde klanten, en een ontmoeting met nieuwe en potentiële klanten en alliantiepartners."

"Uiteindelijk draait dit evenement om netwerken en leren over de laatste ontwikkelingen in de citrus- en drankensector", voegt hij eraan toe.