Generieke pistaches

JBT's Fresh Produce Technologies team heeft zijn eerste Tall niet-geventileerde afvalbakwasser ontwikkeld en verkocht aan Setton Farms, een grote verpakker van pistachenoten in centraal Californië. 

Dit product is een uitbreiding van JBT's zeer succesvolle gepatenteerde Bin Scrubber productlijn die een uiterst effectieve afvalbakreiniging biedt en dit efficiënter doet in een kleinere ruimte dan andere ontwerpen op de markt.

Met het ontwerp van de "hoge bakkenwasser" kunnen verpakkers en verwerkers van fruit, groenten en noten die in hun bedrijf gebruik maken van veldbakken van meer dan 32 inch hoog, hun bakken nu snel en effectief reinigen. De meeste hoge bakken worden momenteel met de hand gereinigd, wat duur en inconsistent is.

JBT Lange Bak Schrobmachine

De Tall Bin Scrubber heeft alle bewezen voordelen van de standaard Bin Scrubber, zoals laag waterverbruik, mechanische schrobwerking, laag energieverbruik en instelbare schrobcycli, plus nieuwe toegevoegde voordelen.

Deze nieuwe voordelen omvatten een schrobkop met telescopische borstel om ervoor te zorgen dat alle interne oppervlakken van een hoge bak worden gereinigd, een bakspoelfunctie voor niet-geventileerde bakken en een bakdroogfase, eveneens voor niet-geventileerde bakken. Dit nieuwe JBT product zal onze klanten helpen om te voldoen aan de nieuwe voedselveiligheidswetten en -eisen met betrekking tot het reinigen en behandelen van bakken tegen lage kosten per bak.

JBT produceert ook de nodige ondersteunende apparatuur en automatisering voor de Tall Bin Scrubber, zoals transportbanden voor de bakken, producten voor het stapelen en ontstapelen van de bakken en ons Chemtrol-recyclingwatercontrole- en ontsmettingssysteem.