ProPak 1

Het team van JBT in Thailand heeft enthousiaste reacties gekregen van bezoekers aan de ProPak Asia beurs in het Bangkok International Trade & Exhibition Centre (BITEC), waar een Fresh'n Squeeze demonstratie van citrussap te zien is.

Tot 18 juni is het team van JBT aanwezig op het evenement in hal 104, stand 4×32 (Singapore Paviljoen) waar ze de nadruk leggen op JBT's oplossingen voor de snel groeiende Aziatische markt van verwerkte voedingsmiddelen en dranken.

[wpvideo OnwUb0OQ]

ProPak 2

ProPak 3

JBT organiseert ook twee technology update talks voor ProPak afgevaardigden. De eerste vond plaats op 15 juli over continue in-container sterilisatietechnologie, terwijl de tweede lezing over diepvriesvoedingstechnologieën zal plaatsvinden op 17 juli in vergaderzaal 220 (niveau 2).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ni via: [email protected]