JBT Thais seminar 1

JBT Corporation heeft lof gekregen van toonaangevende voedsel- en drankverwerkers uit heel Thailand na haar laatste Sterilisatie Technisch Seminar, waar werd onderzocht op welke manier JBT's producten en ondersteuningsnetwerk effectief ten goede kunnen komen aan producenten in het land.

Onder de titel 'Complete oplossingen voor een geoptimaliseerd sterilisatieproces' behandelde de workshop een verscheidenheid aan sterilisatieoplossingen van JBT voor verwerkers, waaronder batch-, continue roterende en continue hydromatische systemen, en werd er gekeken naar de procestechnologische dienstverlening van het bedrijf.

JBT, dat nauw samenwerkt met verwerkers van koffie, zuivel, niet-koolzuurhoudende dranken en tonijn in het land, gebruikte het seminar om de aandacht te vestigen op JBT's hydrostatische en rotatiedruksterilisatoren, evenals de vulmachines en naaimachines en het automatische batch retort systeem.

Julien Vidus, preservation systems - manager of sales, JBT Asia Pacific, zei: "Thailand is een zeer belangrijke markt voor JBT in Zuidoost-Azië waar we een zeer sterke lokale aanwezigheid hebben.

"Vergeleken met onze concurrenten heeft JBT een veel grotere verscheidenheid aan sterilisatietechnologie beschikbaar, expertise op het gebied van thermische processen en de mogelijkheid om onze klanten te ondersteunen als het gaat om FDA (US Food & Drug Administration) indiening."

Teerachart Yongmunkongkul, sales manager, JBT Thailand, voegde daaraan toe: "We willen met dit marketingevenement het bewustzijn vergroten dat wij, JBT, voorop lopen op het gebied van sterilisatieoplossingen. "Wij geloven dat de beste technologie de beste kwaliteit oplevert."

JBT Thais seminar 2

Positieve feedback
Het seminar viel zeker in de smaak bij de deelnemers. Abdul Rahman Abd Aziz, een kwaliteitscontroleur van Etika Dairies die uit Maleisië kwam om deel te nemen aan de workshop, zei dat hij hoopte dat de JBT-technologie het bedrijf zou kunnen helpen zijn productiviteitsniveaus te verbeteren.

"Als fabrikant van geëvaporeerde room hebben we tijdens het sterilisatieproces te maken met enige warmteverdeling - hoewel dit de veiligheid van het product niet in het gedrang brengt, zouden we dit graag oplossen om onze productiviteit te verhogen," zei hij.

"Ik vloog rechtstreeks vanuit Maleisië om deel te nemen aan het seminarie omdat ik graag meer wil weten over de sterilisatietechnologie en ik weet dat ik veel kan leren van JBT."

Sanchai Nitheekulawat, procurement division manager bij Green Spot Company, zei: "Het sterilisatiesysteem is de sleutel tot de productie van steriele sojamelkproducten en met de machine van JBT kunnen we veilig voedsel produceren. De machine en onderdelen zijn duurzaam en de technologie is betrouwbaar Ze zijn een van de belangrijkste waarde-elementen van onze supply chain."

Watcharapong Boonnam, productiemanager bij F&N Dairies (Thailand), voegt hieraan toe: "Hi-technologische vulmachines, sluiters, de continue sterilisator en de stoomwaterspray van JBT helpen ons om effectief melk en dranken te produceren. Het kritieke punt voor het thermische proces is het beheersen van de temperatuur.

"De temperatuurregeltechnologie van JBT voldoet aan de USFDA-voorschriften en in de 15 jaar dat we met hen samenwerken hebben we nog nooit een probleem gehad met de voedselveiligheid tijdens het proces."

FreshnSqueeze_FB_Banner

ProPak Azië
JBT's Thailand team zal deelnemen aan de komende ProPak Asia beurs, die plaatsvindt in het Bangkok International Trade & Exhibition Centre (BITEC) van 15-18 juni, waar ze een Fresh'n Squeeze citrussap demonstratie zullen laten zien.

In hal 104, stand 4×32 (Singapore Paviljoen), zal JBT zijn oplossingen voor de snelgroeiende Aziatische markt van verwerkte voedingsmiddelen en dranken in de kijker zetten.

JBT organiseert op 15 en 17 juli in vergaderzaal 220 (niveau 2) ook twee technology update talks voor ProPak afgevaardigden, die respectievelijk zullen gaan over JBT continue in-container sterilisatie technologie en bevroren voedselapparatuur technologieën.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ni via: [email protected]