shutterstock_86604334

JBT heeft Bangkok, Thailand aangekondigd als de locatie voor de laatste van haar lopende klantenseminaries, waarbij het evenement zich zal richten op de laatste ontwikkelingen in sterilisatietechnologie, thermisch procesontwerp en vul- en sluitoplossingen.

Het seminar, getiteld "Complete Solutions to Optimized Sterilization Process", vindt plaats op 19 mei in het Pullman Bangkok Grande Sukhumvit Hotel in de Thaise hoofdstad, en er zullen lezingen worden gehouden over batch sterilisatiesystemen, continue roterende sterilisatie en continue hydrostatische sterilisatie.

JBT Thais seminar 2

 

Met presentaties in het Thais en Engels zal het evenement ook sessies omvatten over vul- en sluitingstechnologie en validatie en optimalisatie voor thermisch procesontwerp, alsmede een update van de ontwikkelingen op het gebied van procestechnologie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mevrouw Ni Wichaimethawee op [email protected]