_JSP2960

JBT Corporation zal deelnemen aan de komende Juice Products Association 2016 Annual Meeting; een evenement waar vertegenwoordigers van sapbedrijven uit de hele wereldwijde industrie samenkomen om de laatste trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op de industrie te bespreken.

Als evenementsponsor en langdurig geassocieerd lid van de vereniging zal JBT deelnemen aan commissievergaderingen en andere evenementen tijdens de bijeenkomst, die plaatsvindt in Sanibel Harbour, Florida van 15 tot 18 mei.

JBT's global marketing manager voor de Liquid Foods business, Carlos Saavedra, zegt dat het evenement JBT de kans biedt om te interageren met klanten en prospects, en om mensen uit de hele sap- en ingrediëntenindustrie te ontmoeten.

"De meeste van onze traditionele citrusverwerkende klanten zijn al jaren lid van de Juice Products Association. Het Juice Products Association netwerk heeft ook gediend als een platform voor JBT om vertegenwoordigers van andere bedrijven in het sapverwerkingsspectrum te ontmoeten," legt hij uit.

Tijdens de driedaagse conferentie houdt JBT ontbijtbijeenkomsten en diners met klanten, potentiële klanten en andere derden om relaties op te bouwen en te versterken.

Meer informatie over JBT's oplossingen voor de verwerking van citrusvruchten