Voedselplantuitrusting1 (Medium)

JBT dochteronderneming A&B Process Systems zal deelnemen aan de komende Association for Dressings & Sauces (ADS) 2016 Technical Meeting, met de nadruk op de manieren waarop A&B bedrijven in de sector helpt bij het verbeteren en updaten van hun processen.

Het evenement wordt gehouden in het Hyatt Regency Savannah in Savannah, Georgia, van 1-3 mei, en brengt technische vertegenwoordigers van grote en kleine bedrijven samen om de laatste ontwikkelingen in de industrie te delen en te bespreken.

In het geval van A&B zal het bedrijf de nadruk leggen op zijn sterke punten in het bieden van oplossingen van concept tot voltooiing op een table-top display met videobeelden van recente projecten, en zal het deelnemen aan vergaderingen van het comité.

A&B technical sales manager, Ben Rucker, zegt dat dressings en salades een groeiend gebied is voor de JBT dochteronderneming, en legt uit dat A&B een niche heeft ontwikkeld om bedrijven in de sector te helpen.

"Dit is waarschijnlijk de belangrijkste sector voor A&B op dit moment, omdat we hier de meeste van onze volledige turnkey-processen tot nu toe hebben uitgevoerd", zegt hij.

"Enkele van onze grootste projecten zijn in deze industrie uitgevoerd, waarbij al onze kerncompetenties - automatisering, besturing, tankbouw, proces skid bouw en installatie - aan bod komen."

Rucker is zelf lid van de ADS-kwaliteitsborgingscommissie - waar bedrijven het hele jaar door producttests en proefritten kunnen uitvoeren en daarover verslag kunnen uitbrengen - en heeft eerder gesproken over nieuwe productontwikkelingen voor de sector van A&B.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ben Rucker: [email protected]