Voedselplantuitrusting1 (Medium)

Zuivel- en kaasverwerkers wereldwijd krijgen de kans om uit de eerste hand kennis te maken met JBT business unit A&B Process Systems' op maat gemaakte turnkey oplossingen voor de zuivelindustrie op de komende 2016 International Cheese Technology Expo.

De vakbeurs, die plaatsvindt in Milwaukee, Wisconsin, van 12 tot 14 april, is een wereldwijde bijeenkomst van meer dan 3 000 leiders uit de kaasindustrie, leveranciers en marketeers, bedoeld om informatie uit te wisselen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kaastechnologie.

In het geval van A&B zegt marketingcoördinator Andrea Wiese dat het bedrijf zich zal concentreren op de presentatie van zijn op maat gemaakte processystemen voor zuivelverwerkers, die worden ontworpen, vervaardigd en geïnstalleerd om de beste oplossing te bieden voor de behoeften van elke klant, met een minimum aan stilstandtijd.

stand (Medium)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de beurs zijn er veel leersessies en een volledige conferentie met de beste kaas- en zuivelverwerkers, niet alleen uit Wisconsin, maar uit de hele VS en de rest van de wereld," legt ze uit.

"Ze gaan naar algemene sessies, leren over de industrie en de verschillende wetgeving die wordt doorgevoerd, en dan is er nog het beursgedeelte waar A&B onze tanks en vaten, vaten en modulaire systemen toont, evenals Clean In Place (CIP), wat een belangrijk gebied is voor de zuivelindustrie."

Wiese zegt dat de beurs niet alleen een gelegenheid zal zijn om de capaciteiten van A&Bte tonen, maar ook om de nadruk te leggen op het nieuwe, internationale bereik als onderdeel van JBT. "We zijn pas overgenomen - in het verleden lag onze focus op de VS, maar nu we een business unit van JBT zijn, zullen we uiteraard wereldwijd actief zijn," voegt ze eraan toe.