Apparatuur in levensmiddelenfabriek (Medium)

A&B Process Systems, de marktleider in het ontwerpen, fabriceren, automatiseren en installeren van roestvrijstalen processystemen, neemt deel aan de Food Automation & Manufacturing Conference and Expo 2016 om zijn maatwerkoplossingen voor voedsel- en drankverwerkers te presenteren.

Het evenement, dat naar verwachting executives en engineering managers van voedingsbedrijven uit de hele VS zal aantrekken in Fort Myers, Florida van 10 tot 13 april, biedt een kans voor een van de nieuwste toevoegingen aan de JBT familie om uit te leggen hoe het voedingsbedrijven kan helpen.

stand2 (Medium)

A&B Process Systems marketing coördinator Andrea Wiese legt uit dat het bedrijf zijn volledige capaciteiten op het gebied van custom engineering, automatisering, fabricage en installatie voor voedsel- en drankverwerkende bedrijven zal tonen.

"We zullen alles belichten, van onze roestvrijstalen procestanks en -vaten tot procesmodules en skidded-systemen, batch- en mengsystemen en Clean In Place (CIP)-systemen - onze volledige mogelijkheden en op maat gemaakte kant-en-klare oplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankensector", zegt ze.

"Dan hebben we volledige automatiserings- en engineeringcapaciteiten - een grote sector van onze activiteiten is onze installatiecapaciteit, in het bijzonder de installatie van procesleidingen."

Hoewel A&B zich voorheen bijna uitsluitend op de Amerikaanse markt richtte, voegt Wiese eraan toe dat de aanwezigheid op de beurs A&B in staat zal stellen het feit te benadrukken dat haar maatwerkoplossingen nu wereldwijd beschikbaar zijn als onderdeel van JBT.