[vimeo 153886030 w=500 h=281]

De reputatie van een merk is even belangrijk als de kwaliteit van de producten. Maar de reputatie van een merk handhaven door een hoog kwaliteitsniveau, terwijl de kosten laag worden gehouden en de efficiëntie wordt verbeterd, is niets anders dan een uitdaging. En dan hebben we het nog niet eens over veranderende consumentenbehoeften, verpakkingstrends en nieuwe marktkansen.

De Hydromatic van Stork, die nu verkrijgbaar is bij JBT, heeft het voordeel dat hij kan worden aangepast aan specifieke producten, productiefaciliteiten en markteisen, terwijl hij tegelijkertijd een hoge betrouwbaarheid en efficiëntie en een zeer laag energieverbruik heeft.

Gewoonlijk moet de productie van "alledaagse" goederen die in grote hoeveelheden worden vervaardigd, gebeuren met de hoogst mogelijke efficiëntie en tegen de laagste kosten. Deze eisen passen perfect bij de belangrijkste kenmerken van de Hydromatic.

Het systeem is ook zeer geschikt voor producten met een hoge toegevoegde waarde die sterk variëren in recepten, processen en verpakkingen, en relatief kleine productiebatches leveren, doordat het flexibel is wat betreft omschakelingsmogelijkheden, verpakkingstype en -grootte, en productvolumes.

Voor meer informatie over de Hydromatic: klik hier