[vimeo 153918897 w=500 h=281]

Sinds 1921 zijn meer dan 7.500 JBT continu roterende druksterilisatoren in productie genomen, die nu verantwoordelijk zijn voor de verwerking van meer dan de helft van alle ingeblikte voedingsmiddelen ter wereld.

Dankzij de technologische vooruitgang in de loop van de geschiedenis van het systeem heeft JBT steeds de hoogste productkwaliteit kunnen bieden tegen de laagste kosten per geproduceerde eenheid.

Met de huidige roterende druksterilisatortechnologie kunnen verwerkers zowel traditionele als moderne, lichte, gemakkelijk te openen blikken verwerken. Zoals Mike O'Hara van JBT in een recente blogpost uitlegde, is er gewoon geen betere manier om grote volumes convectievoedsel in cilindrische metalen containers te steriliseren.

Lees meer over de continue roterende druksterilisator