opening_session_bassa-51

JBT Corporation, één van 's werelds toonaangevende leveranciers van oplossingen voor de wereldwijde voedsel- en drankindustrie, zal zijn complete systeemoplossingen voor tomatenverwerkers tonen op het komende World Processing Tomato Congress, als onderdeel van een uitbreiding van zijn activiteiten in Chili.

Als evenementsponsor en exposant zal JBT aanwezig zijn op het congres, dat plaatsvindt in Santiago, Chili van 6 tot 9 maart, om zijn innovatieve technologieën voor tomaten- en fruitbedrijven onder de aandacht te brengen, die alles omvatten van de eerste behandeling tot het vullen en verzegelen.

Januário Soligon, JBT's sales- en marketingmanager voor Zuid-Amerika, zegt dat JBT's deelname aan het evenement deel uitmaakt van de strategie om de aanwezigheid van het bedrijf in Chili uit te breiden, dat het als een belangrijke markt voor toekomstige groei beschouwt.

Nu JBT goede vooruitgang boekt met het leveren van machines en oplossingen voor turnkey-projecten voor tomatenverwerkers in het nabijgelegen Brazilië, is het World Processing Tomato Congress volgens Soligon een belangrijke kans voor het bedrijf om zijn systemen in Chili te presenteren.

diner_lunedì_bassa-4

"Chili is erg sterk in de verwerking van tomaten, dus het is erg belangrijk voor ons om deel te nemen aan het congres," zegt hij. "We zullen de hele tomatenlijn belichten omdat JBT de mogelijkheid heeft om een volledig uitgeruste installatie te leveren, van de eerste behandeling en het wassen van de tomaten bij aankomst tot de verwerking, verdamping en aseptisch vullen - we bieden een complete oplossing voor de verwerking van tomaten."

Soligon zegt dat JBT al bekend staat om zijn hoge kwaliteit, innovatieve technologische oplossingen en nazorg en dat het zijn activiteiten in Chili wil uitbreiden, niet alleen op het gebied van tomaten, maar in de hele fruitverwerkingssector. "We werken hard aan de uitbreiding van onze activiteiten in Chili - we hebben hier nu toegewijde professionals die werken aan verschillende lopende projecten met klanten," voegt hij eraan toe.

Voor informatie over JBT's tomatenverwerkingsoplossingen, klik hier

Ga voor meer informatie over het evenement naar: worldtomatocongress.cl