Fresh'n Squeeze Sinaasappelsap

JBT Corporation lanceerde dit jaar op de HOST 2015 beurs in Milaan, Italië, een nieuwe branding en een innovatieve Fresh'n Squeeze® Multi Fruit Juicer voor zijn hoogwaardige vruchtensapsysteem. Bezoekers konden een machine bekijken die 100 liter sap per uur kan produceren.

De Fresh'n Squeeze-serie sapcentrifuges van JBT wordt internationaal erkend als producent van het meest productieve sap dat momenteel verkrijgbaar is. Ze bieden vruchtensap van topkwaliteit voor de foodservice-industrie en zijn al populair gebleken op markten over de hele wereld.

De Fresh'n Squeeze Orange Juicer en Multi Fruit Juicer van JBT hebben het laagste oliegehalte van citrusschillen van alle systemen in hun soort en zijn daarom de favoriete keuzes van hotels, restaurants, coffeeshops, buurtwinkels en sapbars.

Fresh'n Squeeze Sinaasappelsap

Naast de presentatie van het volledige Fresh'n Squeeze sapcentrifuge assortiment, maakte JBT van de gelegenheid van HOST gebruik om voor het eerst het prototype van het nieuwe model van de Multi Fruit Juicer te tonen, een systeem dat is ontworpen om tot 100 liter hoogwaardig vruchtensap per uur te produceren.

Ook was de Fresh'n Squeeze Produce Plus Juicer te zien, een machine met de grootste capaciteit die momenteel op de markt is voor het maken van smoothies en verse groentesappen.

Toegevoegde waarde

Fresh'n Squeeze Point-of-Sale sapcentrifuges bieden een hoogwaardig product dat waarde kan toevoegen aan zowel consumentgerichte als foodservicebedrijven. Het ontwerp van het systeem zorgt voor een vers smakend sap van hoge kwaliteit door het scheiden van de olie-inhoud, die verantwoordelijk is voor de bittere smaak.

Fresh'n Squeeze sales engineer Ignacio Gonzalez is niet alleen gericht op citrusvruchten, maar zegt dat het systeem een consistente sapkwaliteit kan leveren van een grote verscheidenheid aan fruit en groenten, waarbij ongewenste zaden, schillen en overtollige vezels worden verwijderd.

Fresh'n Squeeze Sinaasappelsap

Hij zei: "Fresh'n Squeeze juicers kunnen een grote verscheidenheid aan fruit verwerken, zoals appels, druiven, peren, aardbeien, ananas, mango's, guave, kiwi's, evenals groenten - wortelen, selderij, tomaat, bieten. Het is een veelzijdige machine die de meeste groenten en fruit verwerkt en mengt."

Fresh'n Squeeze sapcentrifuges maken gebruik van batchverwerking met gebruik van hele vruchten, wat tijd bespaart op arbeid en een optimale kwaliteit en opbrengst oplevert. Het moderne en sanitaire ontwerp, dat gemakkelijk te reinigen is, vereist minimale stilstand en onderhoudskosten en zorgt voor een langere houdbaarheid van het sap.

Wat de veiligheid betreft, is het ontwerp van de Fresh'n Squeeze sapcentrifuge volledig omsloten, zonder zichtbare onderdelen, waardoor de gebruikers optimale veiligheid genieten.

Volledige informatie over de Fresh'n Squeeze-serie sapcentrifuges vindt u hier